keyboard_backspace Terug naar het nieuwsoverzicht

Online vragenuurtje BuurtPeil Molendel Gameren op dinsdag 20 juli a.s.

13-07-2021

Op 1 juli jl. hebben omwonenden van de toekomstige woonbuurt Molendel Gameren een brief gekregen over BuurtPeil, met een code om in te loggen. Met deze online peiling op molendelgameren.buurtpeil.nl willen de ontwikkelende partijen de inwoners de gelegenheid geven om mee te denken over de nieuwe woonbuurt. Inmiddels hebben meer dan 60 inwoners gebruik gemaakt van de mogelijkheid.

De online peiling eindigt op vrijdag 23 juli a.s.. Om te ondersteunen waar nodig, is er op dinsdag 20 juli a.s. nog een online vragenuurtje via ZOOM, waar belangstellenden vragen kunnen stellen over de peiling. Ook geven we nog een korte toelichting en bieden ondersteuning bij het proces van invullen.

Het vragenuurtje over BuurtPeil vindt plaats tussen 20.00-21.00 uur. Projectontwikkelaar Kees van Aalsburg, stedenbouwkundige Jan-Hein Biemans en BuurtPeil-oprichter Jan van Rooijen (BuurtPeil) zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan [email protected] Uiterlijk een dag van tevoren ontvangt u een link om mee te doen.

Overigens is het participatieproces niet ten einde bij de sluiting van BuurtPeil op 23 juli a.s.. Na de zomeronderbreking komen de ontwikkelende partijen bij u terug om de opgehaalde input en het voorkeursmodel aan de omwonenden toe te lichten.